Ansøgning

Ansøgning om job inden for dyrevelfærd og hundeadfærd

Jeg skriver dette med en dyb passion og et stort ønske om at arbejde inden for dyrevelfærd og hundeadfærd. Mit navn er Birthe, og jeg har en lang række kompetencer og erfaringer, som jeg brænder for at bringe i spil i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor jeg kan bidrage til at forbedre dyrenes livskvalitet og skabe en positiv forskel.

Min rejse inden for dyrevelfærd begyndte for mange år siden, og jeg har været heldig at kunne følge og lære af nogle af de mest respekterede eksperter i branchen, herunder Roger Abrantes, Anders Hallgren og Karolina Westlund. Deres indsigt og metoder har formet min tilgang til både hundetræning og dyreadfærd, og jeg kan afslutte mine certificeringer såsom CPDT og CACE fra Roger Abrantes ret hurtigt.

Jeg har også en solid baggrund inden for pædagogik og human adfærd med en uddannelse som pædagog og HA. Denne kombination af viden har givet mig en unik forståelse for, hvordan man bedst kommunikerer og arbejder med både dyr og mennesker.

Mit engagement i dyrevelfærd stopper ikke ved teoretisk viden. Jeg har praktisk erfaring fra mit eget opdræt af storpudler, hvor jeg har haft to kuld hvalpe med min fantastiske tæve. Selvom mit opdræt i øjeblikket er sat på pause, er min passion for hunde og deres trivsel intakt. Jeg træner aktivt hos DKK og arbejder med Sirius titlerne, og hvor jeg ellers kan træne både selv og sammen med andre. Jeg har en stor interesse i at fortsætte min uddannelse og udvikling inden for området, for mig er det en rejse der varer hele livet.

Jeg har også gennemført en række kurser med fokus på forskellige aspekter af dyrevelfærd og træning, herunder:

  • Grisha Stewart kurser
  • Lori Stevens balance og styrketræning teori og praksis
  • Bach remedier til følelser hos både dyr og mennesker
  • T Touch
  • Massage og førstehjælp

Mit mål er at finde en arbejdsplads, hvor jeg kan blive i mange år og vokse professionelt. Jeg er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver og er altid klar til at lære og påtage mig nye udfordringer. Jeg tror på, at min brede viden og erfaring, kombineret med min store passion for dyr, vil gøre mig til en værdifuld medarbejder hos jer.

Jeg håber, at I vil overveje min uopfordrede ansøgning og give mig mulighed for at bidrage til jeres team. Jeg ser frem til at kunne uddybe mine kvalifikationer og min motivation ved en samtale.

 

Med venlig hilsen

Birthe Hahn

Sammen med Olympia der er mor til vores linje